Tot cu Facebook-ul..

Iar postez. O fac numa cand ma enerveaza ceva..
Poate-s eu gay, poate-s invidios (mor :( ), poate-s handicapat , poate-s... Oare-s singurul care nu suporta toate comentariile alea facute in 7 minute (fara nr.) gen "frumy:*" / "dulke" / "dulkyk" / "pupyky yti daw :*".
Dafuck?!
Cum sa scrii ba asta? Citandu-l pe un nene:"N-ai voie sa mai scrii asta de cand ti-a dat primul floc pe c** si de cand ti-a dat primul gram de testosteron..". Trist dar adevarat. De ce oare?! DE CE?! Mie mi se face greata, la propriu cand ii vezi ca o ard numa' cu y-uri si w-uri de parca ar fi in engleza dar nu e!
Mai nou, la moda e sa dai click pe-un rahat de aplicatie si sa iti zica "Tu vei fi gay!". Mai urat e ca iti zice:"Tu ce gay vei fi!". Pune semnul exclamarii la intrebare?! Unde traim frate?! Aplicatii agramate?
Nu, visez..
Mi se pare o tampenie Facebook-ul. Din pacate, "toate piz****le hot" de pe Hi5 s-au mutat aici. Nu stiti ce-i Hi5-ul? Aveti noroc, ati scapat..
Mereu isi fac poze pe un fotoliu cu o patura pe el in pozitia in care "daca dai de 2 ori zoom poti sa diagnostichezi cancer la ovare". Dafuck is that ?!
Mai pun si un citat filosofic gen "Viata-i un rau de uimire blah blah blah".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea!