Dezactivare cont Facebook

In cazul in care vrei, din diferite motive, sa iti dezactivezi contul de pe Facebook, poti face acest lucru urmand cativa pasi simpli.
Retine totusi ca dezactivarea contului de Facebook prezentata in aceasta solutie este temporara si poti reveni asupra ei oricand reactivandu-ti contul de Facebook prin simpla autentificare cu adresa ta de email si parola. In plus Facebook nu va sterge datele tale din evidentele proprii si este posibil ca anumite componente ale contului tau de facebook sa apara in anumite cautari.
Daca doersti sa stergi definitiv contul de facebook impreuna cu toate comentariile, pozele si celelalte inrofmatii publicate pe contul tau de Facebook atunci urmeaza solutia Stergerea contului de Facebook.
Pentru a dezactiva contul tau de Facebook urmeaza pasii de mai jos:
Pasul 1. Intra pe pagina http://www.facebook.com/ si autentifica-te cu email-ul tau si parola.
 Dezactivare cont Facebook
Pasul 2. Acceseaza meniul Acasa si apoi Setarile contului.
Dezactivare cont Facebook
Pasul 3. In meniul din stanga vei vedea ca ai alte cateva optiuni. Mergi la sectiunea Securitate si acolo vei vedea, in partea dreapta a paginii, sub setarile de securitate, optiunea Dezactivati contul. Click pe aceasta optiune.
Dezactivare cont Facebook
Pasul 4. Vei fi redirectionat catre o pagina unde ti se va cere sa bifezi motivul pentru care nu mai doresti sa iti mentii activ contul pe Facebook. Bifeza unul dintre motive (este obligatoriu) si apoi apasa butonul Confirma.
Dezactivare cont Facebook
Pasul 5. Tasteaza parola contului si apoi Dezactivate Now.
Dezactivare cont Facebook
Pasul 6. Tasteaza codul de securitate din imaginea afisata pe noul ecran si apoi butonul Trimite.
Dezactivare cont Facebook
Pasul 7. Contul tau a fost dezactivat si primesti un mesaj pe ecran in care ti se spune ca daca vei dori reactivarea contului, va trebui sa te loghezi cu email-ul si parola contului Facebook pe care le-ai avut initial.
Dezactivare cont Facebook
De retinut! Poti reactiva oricand contul pe Facebook autentificandu-te cu adresa ta de email si parola. De asemenea, statutul tau de administrator in orice grupuri sau evenimente nu va fi restaurat automat dupa reactivare.
Atentie: reactivarea contului de Facebook astfel dezactivat se poate face si accidental daca te autentifici pe alte site-uri folosind datele din contul de Facebook (de exemplu pe Yahoo). Pentru a evita reactivarea accidentala a contului tau poti sa stergi fisierele cookie din browser-ul tau de internet.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea!