Castelul Bran, in topul celor mai cunoscute cladiri din lume. Marile magazine de jucarii vor comercializa un puzzle 3D al cetatii FOTO



Castelul Bran a devenit subiectul unui puzzle 3D realizat de unul dintre cei mai mari producatori de jucarii din lume, Cubic Fun. Legenda lui Dracula va fi primul produs de acest tip care va reprezenta un obiectiv turistic din Romania.
Cele mai importante magazine de jucarii din lume, cum ar fi Hamleys sau Wallmart ar putea avea la raft, incepand cu anul viitor, o replica la scara aCastelului Bran.
Initiativa a apartinut firmei romanesti Nicoro Toys, care a devenit importatorul exclusiv al acestui produs pe piata din Romania, anunta compania intr-un comunicat.
Proiectul a demarat la inceputul acestui an, initiat fiind de Nicoro Toys, firma care activeaza in domeniul jucariilor de peste 18 ani.

“Am constatat ca nici o cladire importanta din Romania nu este inclusa in seria monumentelor celebre realizate de producatorul Cubic Fun. Am promovat foarte mult timp puzzle-uri 3D cu Turnul Eiffel, Cladirea Vaticanului sau catedrale rusesti, dar nu am regasit niciunul dintre monumentele care atrag sute de mii de turisti anual in Romania. Asa am reusit sa-i convingem pe producatori sa puna Castelul Bran pe lista cladirilor celebre din lume”, a declarat Mihai Frangulea, directorul general al Nicoro Toys.
Proiectul a fost derulat in parteneriat cu proprietarii Castelului Bran si cu acordul acestora. Puzzle-ul va fi comercializat inclusiv in magazinul de suveniruri din interiorul cetatii medievale.
Castelul Bran se afla din septembrie pe rafturile magazinelor, precum si pe site-ul importatorului din Romania, la un pret de 47 de lei. Puzzle-ul contine 93 de piese din carton, care pot fi asamblate pentru a crea o miniatura la scara a castelului.
Importatorii se asteapta la vanzari record pentru acest produs, avand in vedere volumul mare de pre-comenzi inregistrate in perioada premergatoare lansarii sale.
Firma de jucarii Nicoro Toys este importatorul unor branduri jucarii precum minimodelele auto Bburago si Maisto.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea!