Facebook News Feed redesenat: Schimbarile pe care reteaua le va face azi.Cum va arata noua ta pagina


Asa cum se intampla mai mereu, Facebook a tinut si de aceasta data in secret orice informatie legata de evenimentul din California, insa analistii de la TechCrunch au reusit sa obtina cateva informatii cat sa poata "desena" ei o parte din evenimentul ce va avea loc in aceasta seara.

Conform surselor ziaristilor de la TechCrunch, Facebook a gandit o noua metoda de a filtra informatiile care ne curg pe News Feed, adica pe canalul principal atunci cand intram pe pagina principala a retelei de socializare. Iar noua redesenare, spun acestia, ar fi ca in loc de un feed sa avem mai multe.

Photos Feed va include fotografiile din vacanta si pozele amuzante de pe Instagram sau culese de pe Internet pe care prietenii le posteaza mereu pe paginile lor. Music Feed va fi dedicat exclusiv melodiilor si albumelor pe care prietenii tai le asculta sau concertelor la care acestia au fost alaturi de tine.

O alta schimbare va fi si redesenarea chenarului pentru fotografiile de pe News Feed, imaginile urmand sa fie mai mari, dar si o redesenare a reclamelor, care vor fi si ele mai vizibile de acum incolo.

Alaturi de zona de entertainment a retelei de socializare, adica Like-uri, Share-uri, Comment-uri, pozele in care va Tag-uiti alaturi de prieteni si celelalte activitati distractive pe care le purtati zilnic pe Facebook, pentru Mark Zuckerberg este extrem de important ca si cei care platesc pentru publicitate sa fie fericiti, astfel ele ar urma sa apara si pe pagina de mobil, care ar putea fi redesenata complet.

Alaturi de informatiile culese, TechCrunch a prezentat si propriul "desen" pentru acest nou News Feed si ce va insemna el pentru utilizatorul de zi cu zi. Imaginile le puteti vedea mai jos (Sursa foto: Techcrunch.com)

Evenimentul va fi transmis LIVE TEXT pe www.yoda.ro


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea!