Vreau Pizza Iasi

E luni, soarele-mi bate-n geam si eu abia am venit de la scoala. Sunt flamand. Dar ce zic eu flamand? Sunt de-a dreptul lihnit, lesinat de foame! Cred ca-i drept sa spun asa ceva dupa o zi lunga la scoala, voi ce ziceti? Astazi mi s-a facut o pofta fenomenala de o pizza. Daca nu stii de unde sa cumperi una, poti apela la Vreau Pizza Iasi!

Multi ar putea crede ca pizza este doar o mancare care sa-ti incante papilele gustative pentru scurt timp dar eu sunt de alta parere.O pizza este mai mult decat o gustare luata cu prietenii la care poti asocia cu usurinta un paharel mic de bere (unul mic zic, macar 1 litru) sau un pahar cu suc. O pizza este mai mult decat un fel de mancare in compania caruia poti sta cu un prieten si sa va amuzati, sa jucati ceva sau chiar doar sa..mancati!
Tocmai am intrat pe VreauPizza.Ro si negasindu-mi localitatea de domiciliu in acea lista, mi-am zis:"trebuie sa fac un articol pe care lumea sa-l indrageasca si poate va fi inclus si satul meu pe lista cu orase". Care sat? Vasluiul, domnule! Vaslui, comuna Vaslui zic..
Ce-mi place mie la acest site? Imi place faptul ca poti sa-ti selectezi orasul de domiciliu si vei gasi toate pizzeriile inscrise aici. Trebuie doar sa selectezi meniul "localitati" din bara din exemplul de mai jos, nimic mai mult.
De asemenea, doar apasand un simplu buton facut cu mare usurinta, poti afla toate informatiile despre pizzeria la care doresti sa-ti mananci gustarea asta-seara. Pe Vreau Pizza Iasi ai ocazia sa afli promotiile pentru a sti de dinainte cati bani trebuie sa strangi de la fiecare prieten (doar suntem elevi, punem la comun ca suntem mici,saraci si pricajiti, domunle!), poti afla programul pizzeriei dorite si multe altele.Tot la fel de usor iti poti configura ce fel de pizza doresti (exact ca la un show-room unde-ti cumperi o noua masina, iti alegi tu ce dotari sa aiba nou venita familiei) prin intermediul Pizza Finder.Acest meniu iti selecteaza instant optiunile si-ti afiseaza pizzeriile care vand un asemenea produs. Ce poate fi mai frumos de atat?
Recent am dat o fuga prin Iasi si am trecut pe langa Pizza Hut. Numai cat am vazut afisul de pe geam mi s-a facut gura apa si n-am putut rezista ispitei, m-a ademenit in mrejele ei. Am comandat o pizza cu cascaval, carnati afumati, ceva salam picant, multe masline dar si o duzina de rosii (sunt un adevarat gurmand, nu degeaba abia se tine scaunul de sub mine..). Mirifica pizza, fara cuvinte!
Am mancat-o pe nerasuflate, chelnerii respectuosi, amabili, nimic de reprosat. Atmosfera la interiorul incintei ireprosabila. O adevarata experienta pentru papilele mele gustative!
Asa ca sa inchei articolul, tare mi-ar placea o pizza cu de toate chiar acum, in timp ce scriu acest articol,tie, cititorul meu!

1 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea!